Carrer de la Indústria, 2, 08460 Santa Maria de Palautordera, Barcelona

+15
anys de
experiència
7 de Copes S.A – Concessionari i taller, amb les millors ofertes en nous vehicles, ocasió, KM0 i preparació de vehicles per a 4X4. Comptem amb un taller integral de reparació de vehicles, revisions i preparació per a ITV.
COMPRA-VENDA

Vols canviar de vehicle? Tenim un ampli catáleg de vehicles d’ocasió, KM0 i nous. Contacta amb nosaltres. +34 93 848 36 23

Preparació 4×4

Vols preparar el teu cotxe per a aconseguir un autèntic 4X4? El nostre equip tècnic, s’encarrega de fer realitat el teu projecte.

Els nostres serveis
Consulta el nostre catàleg de vehicles d’ocasió. Realitzem taxacions de vehicles sense compromís i reparacions integrals per a qualsevol avaria. Consulti’ns
Els nostres serveis

Compra el teu vehicle al millor preu. Vehicles nous, segona mà, KM0 i professionals. Tots els nostres vehicles passen una exhaustiva revisió, per a garantir el seu perfecte funcionament. Posa’t en contacte amb nosaltres.

Vols vendre el teu vehicle o conèixer el seu preu sense compromís? 7 de copis S.A taxa el teu vehicle sense compromís, accedeix aquí o contacta amb nosaltres +34 93 848 36 23 i donarem resposta a totes les teves preguntes.

Necessites fer una revisió al teu vehicle per a passar la ITV? El nostre equip tècnic deixarà llest el teu vehicle, passant així la ITV sense problemes. 7 de copis S.A té un ampli taller per a la reparació de qualsevol mena d’avaries, accedeix aquí o posa’t en contacte amb nosaltres +34 93 848 36 23 per a obtenir més informació.

Si ets un amant del motor en 4X4 i vols preparar el teu vehicle – 7 de Copes S.A pot fer realitat el teu projecte. Més de 15 anys treballant en la modificació i adequació de vehicles ens avalen. Consulta el nostre Instagram oficial, on trobaràs les últimes modificacions del nostre equip.

CONTACTA AMB NOSALTRES
stock ocasió
Recopilem 3 de les nostres millors i més recents ofertes, disposem de molts més vehicles en estoc, fes clic aquí per a comprovar el nostre estoc complet. Per a qualsevol consulta o dubte contacta amb nosaltres +34 93 848 36 23.
[elfsight_popup id=”1″]